Music-at-work

Music at work olv Rineke de Wit

Workshop muziek op de werkvloer

'Muziek overbrugt verschillen en zet mensen in een andere denkomgeving.'

Onder de enthousiaste en deskundige leiding van Rineke de Wit neem je een duik in de wereld van zang en muziek en ben je even helemaal weg met je team. Druk op het werk? Na afloop van deze workshop, waarin je ineens heel andere dingen doet dan normaal, voel je je als herboren en vol energie. Zingen geeft namelijk enorm veel energie. Team met karakter(s)? Leer je collega’s al musicerend kennen van een heel andere, leuke, ongedwongen, spontane en onverwachte kant.

'Muziek is van en voor iedereen. Samen plezier maken, zingen, lachen, ontspannen bezig zijn, fluiten, focussen en met een prachtig nummer aan de slag gaan om uit te voeren: dat is een fantastische ervaring.'

Mensen zijn verschillend, de één zingt liever, de ander bespeelt liever een instrument. Een combi met muziekinstrumenten is daarom ook mogelijk.
Daarnaast neemt Rineke indien gewenst een digitale piano mee voor de begeleiding, of een geluidsinstallatie met tape en begeleidingstracks (karaoke).  

'Als professioneel zangeres, dirigent en musicus is het mijn passie om mensen iets te leren, waar ze op een later moment in hun leven nog eens aan terug zullen denken of als een grappige anekdote te delen. Ik hoor ook vaak terug dat deelnemers niet wisten dat ze ‘dit in zich hadden’ en dat is natuurlijk erg leuk. Tijdens de workshop vertel ik af en toe over de stem, zangtechniek, over muziek en de instrumenten, en laat ik de deelnemers korte oefeningen doen om te voelen hoe het moet.'

Wat valt te bespreken?

  • Het aansluiten van jullie doel van de workshop/teambuilding en de muziek/nummers en invulling.
  • Het programma en de tijdsduur.
  • De locatie en voorzieningen.
  • Extra wensen en invulling programma.
     

Rineke de Wit workshop music at work

Prijs: op aanvraag

Contact
  

Ode

Agenda


Volledige agenda

Contact

Het bericht is verzonden.
Naam
E-mail:
Telefoon:
Bericht*
Ontwerp & realisatie: Iturion | Powered by CMS united