...op jullie bruiloft

op jullie bruiloft

Live muziek op jullie bruiloft
Live muziek zal je niet gauw vergeten zijn op je trouwdag, receptie of feest... en het moet een onvergetelijke dag worden.

Een paar cd's opzetten kan best saai zijn, maar een grote band of dj kan weer zo aanwezig zijn. Wat doe je dan?

Je kiest voor live muziek in een kleine setting.

Zowel voor de kerkelijke inzegening, de ceremonie, de receptie en het feest verzorgt Rineke jullie muzikale omlijsting, als pianist en vocalist. Het repertoire kan ook alle kanten uit, van klassiek tot droom-muziek, tot pop en easy-listening. 

Willen jullie wat meer swing? Dan kan dat ook worden geregeld. Rineke neemt desgewenst een percussionist, vocalist, gitarist of complete band mee.

Op een feest is sfeer maken heel belangrijk. Dat betekent dat je snel moet kunnen schakelen op wat er gebeurt, en bijvoorbeeld een praatje met de gasten of een spontaan nummer kan daarbij horen.

Rineke zorgt ervoor dat de muziek waar jullie graag naar luisteren gespeeld wordt, zodat alle gasten optimaal genieten. Ze is een all-round pianist met groot repertoire en veel gevoel voor sfeer. Rineke regelt de muziek voor jullie evenement tot in de puntjes, met veel enthousiasme en ruime ervaring als entertainer.

Neem contact op met Rineke via het contactformulier om met haar van gedachten te wisselen over jullie feest!

 

Ode

Agenda


Volledige agenda

Contact

Het bericht is verzonden.
Naam
E-mail:
Telefoon:
Bericht*
Ontwerp & realisatie: Iturion | Powered by CMS united